Menu
News

Intern Vacancy (in Dutch): Visual Storyteller slash Graphic Designer

March 17, 2017

Stagevacature: Oedipus zoekt artistieke visuele verhalenverteller slash vormgever

Over Oedipus:
Oedipus is een bierbrouwerij gevestigd in Amsterdam-Noord. We hebben als doel het bierlandschap op meerdere vlakken te verrijken. We begonnen vijf jaar geleden met brouwen in een klein appartement in de Amsterdamse binnenstad en zijn inmiddels uitgegroeid tot een ambitieuze en snelgroeiende brouwerij. We produceren en leveren bijzondere bieren aan cafés, restaurants, slijterijen en supermarkten in heel Nederland. In het proeflokaal in de brouwerij organiseren we graag evenementen en brengen we een diverse groep mensen in contact met onze bieren.

Afdeling Merk:
De afdeling ‘Merk’ is verantwoordelijk voor het op de juiste manier uitdragen van de Oedipus-wereld. Dat doen we uiteraard met bier, maar ook met evenementen, vormgeving, geschreven woord, video, beeld, eten, muziek, kunst: alles waarmee we het merk Oedipus kunnen neerzetten. Team Merk bestaat uit een ervaren marketeer, een in-house creative, een evenementen-organisator en een copywriter, en we hebben grootse, om niet te zeggen megalomane, plannen om het merk Oedipus nog meer uit te bouwen.

We zoeken:
We zijn per half mei op zoek naar een veelzijdige stagiair die het leuk vindt om ons te ondersteunen in het creëren van bovengenoemde uitingen, met als voornaamste focuspunt (en talent) de visuele kant. Je bent een zelfwerkzaam en creatief persoon met mega photoshop skills die ook goed is met andere media en ons houtje-touwtje karakter goed aanvoelt.

Als stagiair ben je verantwoordelijk voor de day-to-day grafische vormgeving en andere ondersteunende visuele communicatie, zowel online als offline. Denk aan het ontwerpen van flyers, banners, maar ook auto’s. Of het in een paar .gifjes uitleggen waar Oedipus voor staat en gekke filmpjes maken voor social media.

What’s in it for you?
Een fulltime creatieve stageplek waar je veel zelfstandig aan projecten kunt werken en leert hoe het is om als vormgever in een snelgroeiend en ambitieus bedrijf van toegevoegde waarde te zijn op de marketingafdeling. Je zult meedraaien in het Team Merk en hierin verantwoordelijk zijn voor de visuele ondersteuning van tekst en andere uitingen. Uiteraard word je professioneel begeleid door ons team, en zul je veel leren over het combineren van commercieel en creatief op de werkvloer van een heus bedrijf.

Stuur je meest creatieve motivatie voor 27 april naar Elant Wijtman: elant@oedipus.com o.v.v. sollicitatie stage.