Menu
Past event
back
March 6

Soirée Croquettes met Roos Rebergen

Gedempt Hamerkanaal 85

Tijdens de SOIRÉE CROQUETTES zie, hoor en proef je buitengemene cultuur op uiteenlopende locaties met buitengewone kroketten. Zo waren er Spinvis en ganzenkroketten in De Ruimte en Gummbah met pastinaakkroketen in het SkateCafe. In de brouwerij van Oedipus Brewing verwelkomden we vorige keer Sanne Wallis de Vries en op 6 MAART is Roos Rebergen (van Roosbeef) onze gaste. De kroketten zijn gemaakt met verschillende bieren van Oedipus!

Roos Rebergen bestaat met haar band Roosbeef meer dan tien jaar. In de tussentijd heeft ze samen met Andre Manuel de band Tjing Tjing opgericht en deed ze met Torre Florim van De Staat het speeldoosproject. Bij Nijgh & Van Ditmar kwam in 2016 haar eerste dichtbundel ”Ik ben al 11 jaar geen zestien meer” uit. Toen is ze voor de liefde naar Amerika vertrokken en heeft ze zich teruggetrokken op het platteland in Kentucky. Met een kind en wat liedjes rijker is ze na twee lange zomers weer terug. Het leven is eenzamer dan ze dacht zo zonder familie en vrienden in de buurt, maar het podium mist ze het allermeest. Op dit moment werkt Roosbeef aan haar vierde studioalbum. In Oedipus zal ze solo oud en nieuw materiaal gaan spelen.

De kroketten maken de mannen van SOIRÉE CROQUETTES met bieren van Oedipus. Het exacte menu wordt binnenkort bekendgemaakt.

TIJDSCHEMA
18:00 Deuren open
18:00 Inloop/hapje/biertje
18:45 Roos Rebergen
19:45 Kroketten

LET OP: tickets kopen zeer aanbevolen!! De kosten voor een hapje, volledige maaltijd én het optreden zijn 29,50 (ex kosten ticketservice).

Koop je tickets hier! 

 

Your Cart